Automotive Fotografie

360 graden draaiplateau

Draaiplateaus

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Fotoruimte

Perfecte egale achtergrond
Uitgebalanceerde verlichting
zorgt voor perfecte foto's

Attributen

Van polarisatie filter tot een statief
Kleine producten voor een
groot verschil in resultaat

Plateaus

Tegenwoordig kiezen klanten hun volgende auto steeds vaker online. Daarom is het cruciaal dat jouw online showroom er perfect uitziet om de kans op verkoop te maximaliseren. Een uitstekende manier om dit te bereiken is door gebruik te maken van een 360 graden draaiplateau van AutoFotostudio.com. Met dit geavanceerde apparaat maak je niet alleen professionele foto’s, maar kost het je slechts 3 minuten om de auto volledig in 360º vast te leggen. Dit zorgt niet alleen voor een snellere doorstroom van auto’s in je online showroom, maar geeft je ook meer tijd om je te richten op klanten in je fysieke showroom. Hierdoor verbeter je de algehele efficiëntie en klanttevredenheid, wat uiteindelijk leidt tot meer verkoop.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.

Op zoek naar een maatwerk fotostudio?

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.