Een auto rondom fotograferen

360 graden foto Auto

Draaiplateaus

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Fotoruimte

Perfecte egale achtergrond
Uitgebalanceerde verlichting
zorgt voor perfecte foto's

Attributen

Van polarisatie filter tot een statief
Kleine producten voor een
groot verschil in resultaat

Automatisch fotograferen

 

Met onze draaischijven voor auto’s kun je eenvoudig en snel auto’s fotograferen. We bieden twee basisoplossingen om auto’s in 360 graden vast te leggen: automatisch en handmatig. Bij de automatische optie wordt je camera, of het nu een spiegelreflex- of systeemcamera is, aangestuurd door de software in de draaischijf. Dit maakt het proces moeiteloos en efficiënt. Daarnaast is er de mogelijkheid om de draaischijf op specifieke momenten te laten stoppen, zodat je handmatig foto’s kunt nemen. Verder kun je ervoor kiezen om de draaischijf continu te laten draaien voor een nog snellere en vloeiendere fotosessie. Met deze flexibele opties zorgen onze draaischijven ervoor dat je altijd de perfecte 360 graden foto’s van je auto’s kunt maken.

Automatisch fotograferen

De THINMOTION draaischijven zijn standaard uitgerust met een frequentieregelaar, wat ze bijzonder geschikt maakt voor bedrijven die grote aantallen auto’s fotograferen. De standaard snelheid van deze draaischijf biedt een ideale productiesnelheid, waarmee je elke auto binnen 5 minuten in 360 graden kunt fotograferen, ongeacht het weer. Hoewel de draaischijf zelf sneller draait dan één rotatie per 5 minuten, moet je rekening houden met ongeveer 5 minuten per auto vanwege extra handelingen. Zo kun je zelfs om 5 voor 5 nog snel die laatste occasion fotograferen en ervoor zorgen dat hij nog voor het weekend online staat! Met de THINMOTION draaischijven verhoog je efficiëntie en zorg je ervoor dat je auto’s snel en professioneel online gepresenteerd worden.
 

Voordelen

1. Tijdbesparing
2. Consistentie in foto’s
3. Sneller online
4. Professionele uitstraling
5. Wekt vertrouwen

Het gebruik van een draaischijf levert aanzienlijke tijdbesparingen op. Niet alleen verloopt het fotograferen sneller, maar ook de tijd tussen de inkoop van voertuigen en het online aanbieden ervan wordt aanzienlijk verkort.

De foto’s die met een draaischijf worden gemaakt, hebben een uniforme uitstraling. Alleen de auto verandert per afbeelding, wat zorgt voor een consistente presentatie. Dit leidt ertoe dat bezoekers en klanten jouw foto’s gaan herkennen en waarderen.

Je hoeft auto’s niet langer handmatig te draaien en te manoeuvreren. Plaats de auto simpelweg op de draaischijf en maak moeiteloos 360 graden foto’s.

De professionele uitstraling van 360 graden foto’s spreekt voor zich. Grote autobedrijven maken hier al geruime tijd gebruik van, en consumenten zijn eraan gewend om auto’s op deze manier te bekijken.

Potentiële kopers willen vaak een auto van alle kanten bekijken voordat ze een beslissing nemen. Met een 360 graden foto krijgen ze een volledig beeld van het voertuig, wat hun vertrouwen vergroot en hen sneller tot een aankoop overhaalt.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.

Op zoek naar een maatwerk fotostudio?

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.