Motorfiets Fotografie

360 graden draaiplateau

Draaiplateaus

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Fotoruimte

Perfecte egale achtergrond
Uitgebalanceerde verlichting
zorgt voor perfecte foto's

Attributen

Van polarisatie filter tot een statief
Kleine producten voor een
groot verschil in resultaat

Motor plateaus

Onze motorschijven zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Natuurlijk kun je een 360 graden foto van een motor maken met een 5 meter draaischijf maar meestal wordt er een 2,5 of 3 meter schijf voor gebruikt. Met een 2,5 en 3 meter draaischijf kun je binnen 1,5 minuut een motorfiets rondom fotograferen. Omdat de 5 meter draaischijf wat langzamer ronddraait duurt het fotograferen met een 5 meter schijf iets langer. De Foto’s worden altijd vanuit dezelfde hoek genomen dus de foto’s van je motorfiets zien er altijd consistent en op dezelfde manier uit.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.

Op zoek naar een maatwerk fotostudio?

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.