Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden AutoFotostudio downloaden

Handleiding

Auto Fotostudio draaischijven zijn XL draaischijven van industriële kwaliteit, ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en duurzaamheid. Voor een veilige en optimale ervaring, volg alsjeblieft onderstaande instructies en voorwaarden nauwkeurig op:

  1. Service en Reparatie: Bij een defecte draaischijf, neem onmiddellijk contact op met Auto Fotostudio via +31 528 447 447. We zullen zo snel mogelijk een service monteur inplannen voor inspectie en reparatie. Let op, hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

  2. Garantie: Bij normaal gebruik, conform onze algemene voorwaarden, geldt een garantie van 1 jaar op Auto Fotostudio producten. Slijtage delen vallen niet onder deze garantie.

  3. Veiligheid: Betreed de draaischijf niet als deze is uitgevallen. De draaischijf moet altijd rustig, maximaal stapvoets, betreden worden om schade te voorkomen. Auto Fotostudio is niet aansprakelijk voor schade door te snel op- en afrijden.

  4. Plaatsing: Zorg ervoor dat de draaischijf altijd op een vlakke (waterpas) en stabiele ondergrond staat. Auto Fotostudio is niet aansprakelijk voor verminderde draaicapaciteit door een niet vlakke of onstabiele ondergrond.

  5. Geschiktheid: Onze standaard draaiplateaus zijn niet geschikt voor buitengebruik of vochtige omgevingen. Op aanvraag zijn hier echter aangepaste versies voor beschikbaar tegen meerprijs.

  6. Foto-elektronica: De optionele foto-elektronica is alleen compatibel met camera’s met een triggerfunctie. De juiste camera en compatibiliteit zijn de verantwoordelijkheid van de klant/afnemer.

  7. Onderhoud: Het onderhoudsinterval is afhankelijk van de intensiteit van gebruik. Auto Fotostudio kan worden ingehuurd voor periodiek onderhoud.

  8. Aansprakelijkheid: Auto Fotostudio is niet aansprakelijk voor schade door direct of indirect gebruik van onze producten. Tevens is het niet toegestaan om levende wezens, waaronder mensen, te roteren met onze draaischijven.

  9. Motorunit: Zet de draaischijf altijd STOP tijdens het op- en afrijden van voertuigen om overbelasting van de motor te voorkomen. Als de draaischijf draait tijdens het op- en/of afrijden, kan de aandrijfas breken als mechanische beveiliging. Neem in dat geval contact op met Auto Fotostudio.

  10. Uitgevallen Motorunit: Na het uitvallen en/of uitschakelen van de motorunit kunnen draaischijven zonder of met zeer lage weerstand roteren. Betreed in dit geval de draaischijven niet vanwege het risico op struikelen. Auto Fotostudio is niet aansprakelijk voor het (niet) naleven van deze instructie.

Bedankt voor het naleven van deze instructies en voorwaarden. Bij vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op. Veiligheid en kwaliteit staan bij Auto Fotostudio voorop.