Automotive Fotografie

Fabrikant van Draaiplateaus

Draaiplateaus

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Fotoruimte

Perfecte egale achtergrond
Uitgebalanceerde verlichting
zorgt voor perfecte foto's

Attributen

Van polarisatie filter tot een statief
Kleine producten voor een
groot verschil in resultaat

XL Plateaus

De draaiplateaus die wij gebruiken zijn van ons eigen merk; THIN MOTION. Wij zijn oorspronkelijk begonnen met het voordelig fotograferen van kleine producten in 360 graden. Naarmate de vraag groeide, werden onze draaiplateaus steeds groter, en tegenwoordig specialiseren wij ons uitsluitend in XL draaiplateaus. AutoFotostudio is dé specialist op het gebied van XL fotostudio’s en XL draaiplateaus. Onze draaiplateaus staan bekend om hun slanke en platte ontwerp, wat ze bijzonder efficiënt maakt.

Ondanks onze groei en uitbreiding, hebben we onze oorspronkelijke filosofie altijd behouden: we leveren producten van A-kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Dit maakt ons de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige en betaalbare oplossingen voor het fotograferen van grote objecten zoals auto’s.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.

Op zoek naar een maatwerk fotostudio?

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.