Auto

Studio Leasen

Draaiplateau leasen

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Fotoruimte leasen

Perfecte egale achtergrond
Uitgebalanceerde verlichting
zorgt voor perfecte foto's

Voordelen van leasen

Een Auto Fotostudio is, ondanks zijn relatief korte terugverdientijd, een vrij forse investering. Je moet namelijk rekening houden met een initiële investering van 16000 voor alleen de draaischijf tot circa 40000 euro voor een compleet ingerichte auto fotostudio. Met dit geld kun je natuurlijk ook andere dingen doen zoals bijvoorbeeld handelswaar inkopen etc. 

Een leaseconstructie biedt hierbij een oplossing. Zo kun je wel direct genieten van de autofotostudio maar hoeft er niet direct afgerekend te worden. 

Je begint dus direct met tijd besparen op je fotografieproces en je tilt de kwaliteit van de foto’s naar een hoger niveau, terwijl het grootste deel van de liquide middelen nog beschikbaar blijven in je onderneming. 

Berekenen

Je betaald altijd de helft van de orderwaarde aan. Daaroverheen komen nog kosten voor het checken van de kredietwaardigheid van jouw onderneming. Deze kosten zijn 375 euro, ongeacht het leasebedrag. Het minimum leasebedrag is 4000 euro. 

Leasebedrag (minimaal 50% van de aankoopwaarde)
€4000 €20000
Looptijd
6 months60 months
Onze huidige rente is .
Je maandelijkse aflossingen zullen zijn.
Loading

Voorwaarden

1.Kredietwaardigheid

Uiteraard hebben we voorwaarden opgesteld voor het leasen van onze producten. Een van de belangrijkste voorwaarden is dat de kredietwaardigheid van jouw onderneming in orde is. Deze zal altijd worden gecontroleerd door een extern bedrijf voordat we de deal kunnen sluiten. Mocht je kredietwaardigheid niet in orde zijn, dan kunnen we geen leaseaanbieding voor je maken.

2. Aanbetaling

Naast kredietwaardigheid vragen we altijd een aanbetaling van 50% van de aangeschafte producten. Het minimum leasebedrag is 4000 euro, wat betekent dat er voor minimaal 8000 euro aan apparatuur moet worden aangeschaft. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een draaiplateau van 16000 euro te kopen, waarbij 8000 euro wordt aanbetaald en de overige 8000 euro wordt geleased.

3. Betalingsschema en Termijnen

Betalingsschema’s: Het termijnbedrag wordt iedere 1e van de maand afgeschreven gedurende de looptijd van het leasecontract. Vaste Termijnen: Het aantal termijnen wordt vastgesteld bij het afsluiten van het leasecontract en blijft gedurende de looptijd ongewijzigd.

4. Rente en Kosten

Rente: De actuele rente die we rekenen is 5,7% en blijft gedurende de gehele looptijd van kracht. Administratiekosten: De standaard administratiekosten bedragen 375 euro, ongeacht de hoogte van het leasebedrag. Deze kosten worden vooraf in rekening gebracht en worden niet terugbetaald in geval van afwijzing op basis van kredietwaardigheid.

5. Pandrecht en Garantie

Pandrecht: AutoFotostudio.com heeft pandrecht op het geleverde product totdat de volledige betaling is voldaan. Dit betekent dat wij het recht hebben om het product terug te nemen bij wanbetaling. Garantie: Afhankelijk van de hoogte van het leasebedrag kunnen aanvullende garanties vereist zijn. Dit geldt bij leasebedragen van meer dan 10.000 euro (exclusief btw).

6. Gevolgen van Wanbetaling

Boetes voor Te Late Betaling: Bij te late betaling wordt er een toeslag van 2% van het openstaande bedrag in rekening gebracht. Indien het termijnbedrag niet geïncasseerd kan worden of wordt gestorneerd, wordt deze toeslag verhoogd met de gemaakte incassokosten. Opschorting van Diensten: Verdere diensten of leveringen worden opgeschort bij wanbetaling. Terugvorderingsclausule: De producten kunnen worden teruggevorderd bij wanbetaling. Eventuele schade hierdoor komt voor rekening van de wanbetaler.

7. Overeenkomst en Documentatie

Gedetailleerd Contract: De overeenkomst wordt vastgelegd in een contract dat door zowel Pliers Peak Engineering B.V. (AutoFotostudio.com) als de opdrachtgever wordt getekend.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.