Automotive Draaischijven

Automotive draaischijven

Draaiplateaus

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Super plat

25mm dik, bijna onzichtbaar,
geschikt voor oneffen ondergrond

Automatisch

Fotograferen zonder toezicht.
Druk op start en de auto wordt
rondom gefotografeerd!

Draaischijven voor auto's

Grote auto’s, motorfietsen of bedrijfswagens ronddraaien wordt een fluitje van een cent met onze draaiplateaus. Wij leveren top kwaliteit draaischijven voor een zeer goede prijs. De draaischijven die we leveren kun je zelf installeren door een bouwpakket af te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze door ons te laten plaatsen en installeren. Hulp of advies nodig bij het uitzoeken van een geschikte draaischijf? Laat het ons weten!

Auto Draaiplateau's

Auto Fotostudio.com is, naast totaal leverancier op het gebied van autofotografie benodigdheden, ook distributeur van draaischijven voor auto’s. Steeds meer autobedrijven maken gebruik van draaischijven. Deze draaischijven worden gebruikt bij de fotografie van occasions maar ook bij het presenteren tijdens de aflevering van een verkochte auto. Onze draaischijven voor auto’s hebben een draaibaar oppervlak tot 5,0 meter in diameter. Hierdoor kun je moeiteloos de grootste auto’s, inclusief lange bedrijfswagens, roteren. Standaard wordt de 4 cm dikke draaischijf geleverd met een oprijrand rondom de draaischijf. Deze rand zorgt er voor dat je de draaischijf, die zeer laag is, op kunt rijden. Als tweede optie hebben we een mogelijkheid om een podium rondom de draaischijf te plaatsen. In dit podium is exact de diameter van de draaischijf gesneden. Hierdoor lijkt het alsof de draaischijf volledig is geïntegreerd in de vloer. Het podium is 7,7×7,7meter, 2,5 cm hoog en kun je zelf verder naar wens uitbreiden tot het gewenste formaat.

Draaischijven

De draaischijven die wij leveren worden in Nederland gemaakt, hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast zijn de draaischijven ook nog eens zeer dun. We leveren qua dikte twee varianten. Een variant die extreem plat is van 22mm dik, en een variant die 40mm dik is. 

Afmetingen

Onze draaischijven leveren we in verschillende formaten:

22mm dik

  • ø2,40 meter
  • ø2,75 meter
  • ø3,00 meter

25 mm dik

  • ø4,90-5,00 meter

Overige afmetingen beschikbaar op aanvraag.

De verschillende afmetingen en diktes draaischijven kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Je kunt hierbij naast auto’s en motorfietsen ook aan het fotograferen van fietsen en bakfietsen denken. Sommige draaischijven zijn geschikt voor continu roteren terwijl een andere weer specifiek voor fotografie is ontwikkeld. Heb je vragen over onze draaischijven? Laat het ons weten, we informeren je graag.

 

Specificaties Autodraaischijf

De draaischijven die wij leveren hebben een draaibaar oppervlak van 2,4m tot 5m. De 2,4 meter, 2,75 meter en de 3 meter draaischijf worden gebruikt voor motorfietsen en brommobielen terwijl de 4,8 & 5 meter voor auto’s en bedrijfswagens worden gebruikt. Onze draaischijven zijn allemaal voorzien van een laag vermogen aandrijving. Het opgenomen vermogen is maximaal 350Watt. Dit zeer lage energieverbruik is te danken aan de lage rolweerstand in combinatie met de enorme tandwielverhouding tussen draaischijf en motorunit.

  • Maximale afloop 10cm
  • 0-1 rotatie per 3minuten
  • 22 tot 40 mm dik
  • 1000 tot 3500kg draagvermogen
  • Opbouw, inbouw of semi op/inbouw
  • geschikt voor vloerverwarming

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.