Automotive

fotostudio's

Automotive Fotostudio's

Zoek je een fotostudio voor auto’s of motorfietsen? Met onze auto fotostudio’s zorg je voor een professionele uitstraling van je online voorraad. Je herkent het vast, je wilt een auto fotograferen en nét op het moment dat je de camera aan zet komt er een klant binnen. Het duurt onnodig lang voordat je auto’s online komen te staan. Met onze fotografie oplossingen is dit verleden tijd. Het fotograferen van een auto neemt slechts enkele minuten in beslag. Daarbij komt dat het fotograferen automatisch gebeurt, er hoeven dus geen handmatige foto’s gemaakt worden!

Draaischijven

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Omgeving

Perfecte egale achtergrond
minimaliseert weerspiegelingen

Verlichting

De basis voor iedere fotostudio.
Altijd dezelfde omstandigheden,
altijd hetzelfde resultaat!

360 graden Autofotografie

Met een professionele Auto Fotostudio is het mogelijk om 360 graden fotografie toe te passen. De fotostudio is uitgerust met voldoende verlichting, een egale achtergrond en een draaiplateau. Je zet de auto op het draaiplateau, drukt op start en enkele minuten later is de auto, volledig automatisch, rondom gefotografeerd. Hierdoor kunnen bezoekers van jouw website(s) de auto rondom bekijken en inspecteren. 

Draaischijven

We maken gebruik van verschillende draaischijven. Je kunt hem bijvoorbeeld integreren in de vloer, op de vloer plaatsen of de ruimte rondom het plateau verhogen met een “podium”. Wij helpen je graag kiezen wat het best voor jouw wensen past. Laat het ons weten.

Complete Fotostudio’s

Met de complete Auto Fotostudio ben je in één keer klaar. We bouwen een wand, plafond en plaatsen verlichting. Voor nagenoeg elke (beschikbare) ruimte hebben we een oplossing. Toch moet je rekening houden met minimaal 7×7 meter en minimaal 3,5 meter hoog. Heb je meer ruimte beschikbaar dan raden we je aan om sowieso 8×8 meter en 4 meter hoog aan te houden.

Fotografie Benodigdheden

Naast de complete fotostudio leveren we ook fotografiebenodigdheden. Van statief tot camera. Alle systemen die we leveren werken afzonderlijk en samen met elkaar. Je kunt dus afhankelijk van de wensen en eisen datgene bestellen wat je nodig hebt. Wij helpen je uiteraard in dit traject!

Specificaties Fotostudio's

De fotostudio’s die we bouwen verschillen qua afmetingen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte wordt er een grotere of minder grote studio gebouwd. Uitgangspunt is altijd dat schaduw rondom het voertuig tot een minimum wordt beperkt.

Een Auto Fotostudio:

  • Is energiezuinig en verbruikt maximaal 3000 Watt inclusief verlichting en draaiplateau,
  • Maakt het mogelijk om binnen 3 minuten auto’s rondom te fotograferen, 
  • Bevat energiezuinige led verlichting met een hoge kleurechtheid,
  • Is eenvoudig in het gebruik, maar zorgt toch voor hoogwaardige kwaliteit foto’s

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.

Voordelen van een Fotostudio

Voordelen van een fotostudio

Tijdsbesparing

Binnen enkele minuten wordt de auto volledig rondom gefotografeerd. Dit kan met een app, op een iPhone, binnen 3 minuten of met een spiegelreflexcamera in 8 minuten.

Efficiëntie

Doordat de omstandigheden altijd hetzelfde zijn kunnen altijd dezelfde camera instellingen gebruikt worden. Er gaat dus geen tijd verloren aan het instellen van de camera of het Photoshoppen van oneffenheden. 

Hoge Kwaliteit

De kwaliteit van de foto’s is zeer goed en altijd hetzelfde. Door de hoge kwaliteit foto’s kunnen potentiële klanten de auto vanuit huis “inspecteren”. 

Betere Presentatie

Doordat alle foto’s in dezelfde omgeving en onder dezelfde omstandigheden worden gemaakt, straal je eenheid uit. Als je meerdere vestigingen hebt kun je foto’s uitwisselen omdat de omgeving er hetzelfde uitziet.

Gebruiksgemak

Eenmaal ingesteld kan er productie gedraaid worden. De auto rij je de studio in, je drukt op play en een aantal minuten later is de auto rondom gefotografeerd. Enkele interieurfoto’s maken en de auto kan gelijk online!