Automotive Fotografie

Software

Voor

Draaiplateaus

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

360 graden foto's

Eenvoudig met een app 360graden foto's maken en online plaatsen

Fotostudio's

Perfecte egale achtergrond
Uitgebalanceerde verlichting
zorgt voor perfecte foto's

Touchscreen

Standaard wordt onze auto draaischijf geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kun je de draaischijf aan- en uitschakelen. Het toerental, en eventueel de draairichting, bepaal je handmatig op de motorunit. 

Als extra optie hebben we een touchscreen bediening van de draaiplateaus. De draaischijf wordt in dat geval geleverd met een zogenaamde “zuil”, hierin is een 7″ touchscreen en computer ingebouwd. Deze computer communiceert met de draaischijf en hiermee kun je de draaischijf dus in allerlei posities plaatsen.

Eventueel is deze software ook geschikt om de spiegelreflex en/of systeemcamera op de draaischijf aan te sluiten. Hiermee zou je het fotografieproces kunnen automatiseren.

Deze software staat 24/7 in verbinding met onze server om de status van onder andere de draaischijf te monitoren en jou eventueel hulp of afstand te kunnen bieden. Hiervoor rekenen wij 10 euro per maand, dit wordt per jaar gefactureerd. 

Spin360 van IMpel

Wil je automatisch fotograferen, binnen 3 minuten de auto rondom op de foto zetten en interieurfoto’s schieten? Dan is de Spin360 oplossing van Impel een uitkomst. Deze applicatie kan aangesloten worden op een tal van Voertuig Management Systemen, dus eenmaal op de foto staat je auto ook in je online systeem. Dit scheelt enorm veel tijd en handelingen.  De Spin360 applicatie werkt perfect samen met onze fotostudio. Deze software is ontwikkeld door Impel in de USA en biedt haar diensten wereldwijd aan. Carboso is de reseller van Impel in de Benelux. Carboso is daarnaast officieel reseller van onze producten, dus neem contact met ons op of benader Carboso rechtstreeks voor meer informatie!

Functies

De Spin360 applicatie is een gebruiksvriendelijke applicatie die je op je smartphone installeert en gebruikt. Door middel van de app kun je exterieur- en interieur foto’s maken, maar kun je ook panorama- en 360 graden foto’s maken. Hotspots worden automatisch toegevoegd. Hotspots zijn details die je graag aan je potentiële klant wilt laten zien. Denk aan details als een mooie spoiler, velgen, afneembare trekhaak of andere opties. Je kunt zelfs een deukje in het plaatwerk transparant presenteren.

Kosten

De kosten voor Spin360 zijn gebaseerd op werkelijk gebruik en voorraadgrootte. Naast het gebruik van onze apparatuur biedt Impel ook tal van andere handige oplossingen voor automotive bedrijven. Spin360 is de voordeligste en meest complete totaaloplossing in Nederland en België. Vraag dus gerust een offerte aan via Carboso.com en je ontvangt een vrijblijvende prijsindicatie

Spin360 van IMpel

Wil je automatisch fotograferen, binnen 3 minuten de auto rondom op de foto zetten en interieurfoto’s schieten? Dan is de Spin360 oplossing van Impel een uitkomst. Deze applicatie kan aangesloten worden op een tal van Voertuig Management Systemen, dus eenmaal op de foto staat je auto ook in je online systeem. Dit scheelt enorm veel tijd en handelingen. 

De Spin360 applicatie werkt perfect samen met onze fotostudio, deze software is echter ontwikkeld door een derde partij en wordt via Carboso (Ouderkerk aan de Amstel) beheerd. 

Carboso is officieel reseller van onze producten, dus neem contact met ons op of benader Carboso rechtstreeks voor meer informatie!

Functies

De Spin360 applicatie is een gebruiksvriendelijke applicatie die je op je smartphone installeert en gebruikt. Door middel van de app kun je exterieur- en interieur foto’s maken, maar kun je ook panorama- en 360 graden foto’s maken. Je voegt daarnaast eenvoudig Hotspots toe, dit zijn details die je graag aan je potentiële klant wilt laten zien. Denk aan een mooie spoiler, afneembare trekhaak of een deukje in het plaatwerk.

Kosten

De kosten voor Spin360 zijn gebaseerd op werkelijk gebruik. Naast het gebruik met onze apparatuur bieden ze ook tal van andere handige oplossingen voor automotive bedrijven. Afhankelijk van het aantal auto’s dat jij verhandeld, op voorraad hebt en/of online hebt staan, zal jouw fee variëren. Maar wees gerust, Spin360 is de voordeligste en meest complete totaaloplossing in Nederland en België. Vraag dus gerust een offerte aan via Carboso.com en je ontvangt een vrijblijvende prijsindicatie. 

THINMOTION

Een andere applicatie die kan helpen bij het 360 graden fotograferen is de THINMOTION APP. Ten opzichte van de Spin360 software is dit systeem iets bewerkelijker. Je neemt namelijk een video op en upload deze in de online applicatie. 

Eenmaal online wordt de video opgedeeld in 1 tot 36 losse fragmenten, een spin (via iframe) en in een video. Je kunt dus direct alle gewenste bestanden gebruiken door alleen de buitenkant van de auto op video te zeten. 

Het resultaat hiervan is dat je een interactief bestand op je website kunt plaatsen. Hiermee kunnen potentiele klanten zelf bepalen hoe ze de auto bekijken. 

Foto Protocol

Naast de permanente software oplossingen is ook een eenmale investering zeer interessant. 

Eén van de dingen die we elk professioneel bedrijf aanraden, om te maken en te gebruiken, is een Foto Protocol. Met een Foto Protocol zorg je voor consistentie in je online presentatie. In een dergelijk protocol leg je bijvoorbeeld vast hoe de eerste foto er uit moet zien, in welke volgorde de overige foto’s gepresenteerd moeten worden en waar de fotograaf op moet letten bij het maken van de foto’s.

In het Foto Protocol omschrijf je naast de volgorde van de foto’s ook wat je belangrijk vindt. Bij het fotograferen van de buitenkant wil je bijvoorbeeld dat de wielen recht staan en dat bepaalde details, inclusief schade, op een bepaalde manier gepresenteerd worden. Ook voor het interieur geef je duidelijk aan wat jouw wensen zijn. Zo zorg je er voor dat iedere fotograaf weet wat er van hem/haar verwacht wordt en zorg je tevens voor een consistente uitstraling.

Uitgangspunt bij het opstellen van een Foto Protocol is in feite dat je de (online) bezoeker informeert en interesseert tegelijk. Zorg er voor dat alles wat belangrijk is op de foto staat maar doe het in een volgorde die boeiend blijft. Wij adviseren om interieur en exterieurfoto’s met elkaar te laten afwisselen op een speelse manier.

Wil je zelf aan de gang met een Foto Protocol? Vanuit het niets is het opstellen van zo’n protocol nog best een karwei. Wij hebben daarom een gratis voorbeeld voor je gemaakt. Die kun je bij downloaden en vervolgens zelf aanpassen naar je eigen wensen.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.