Automotive Fotografie

Draaipodium

Draaiplateaus

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Fotoruimte

Perfecte egale achtergrond
Uitgebalanceerde verlichting
zorgt voor perfecte foto's

Attributen

Van polarisatie filter tot een statief
Kleine producten voor een
groot verschil in resultaat

Draaipodium

Verhoog je verkoop met ons innovatieve draaipodium!

Ben je op zoek naar een manier om je voertuigen op een spectaculaire manier te presenteren? Ons geavanceerde draaipodium is dé oplossing om je verkoop naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn de redenen waarom je vandaag nog zou moeten investeren:

 

Aandacht

1. Trek de aandacht van je klanten

Ons draaipodium biedt een dynamische en professionele presentatie van je voertuigen. Laat je auto’s en motorfietsen stralen vanuit elke hoek en trek de aandacht van potentiële kopers zowel online als in de showroom.

 

Snelheid

2. Versnel je verkoopproces

Binnen slechts drie minuten kun je een voertuig volledig in 360º fotograferen. Dit betekent snellere en efficiëntere fotosessies, waardoor je meer tijd overhoudt om je klanten persoonlijke aandacht te geven.

 

KWaliteit

3. Verbeter je online aanwezigheid

Met haarscherpe en gedetailleerde 360º beelden geef je je website een professionele uitstraling. Dit verhoogt niet alleen de aantrekkingskracht van je voertuigen, maar ook de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van je bedrijf.

Ervaring

4. Geef klanten een meeslepende ervaring

Onze draaipodia zijn perfect te integreren met 360º spin-technologieën zoals SpinCar®. Hiermee kunnen klanten online je voertuigen in detail bekijken en van alle kanten bewonderen, wat hun aankoopbeslissing vergemakkelijkt.

Efficient

5. Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Ons draaipodium is eenvoudig te bedienen en ontworpen voor efficiëntie. De soepele rotatie en geautomatiseerde fotomogelijkheden maken het een essentieel hulpmiddel voor elke moderne autodealer of motorzaak.

 

innovatief

6. Blijf voorop in innovatie

In een steeds digitaler wordende markt is het belangrijk om voorop te blijven lopen. Ons draaipodium helpt je om innovatief en vooruitstrevend te blijven, wat je een concurrentievoordeel geeft.

Mis deze kans niet om je verkoop te verhogen en je klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie en ontdek de voordelen van ons draaipodium voor jouw bedrijf!

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.

Op zoek naar een maatwerk fotostudio?

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.