Automotive Fotografie

360 graden​
Fotostudio

Draaiplateaus

Automatisch fotograferen
Binnen 2 minuten een voertuig
rondom op de foto

Fotoruimte

Perfecte egale achtergrond
Uitgebalanceerde verlichting
zorgt voor perfecte foto's

Attributen

Van polarisatie filter tot een statief
Kleine producten voor een
groot verschil in resultaat

Autofotostudio

Tegenwoordig kiezen klanten hun volgende auto steeds vaker online. In deze digitale wereld is een aantrekkelijke en professionele online presentatie essentieel om je kans op verkoop te vergroten. Een goed uitziende online showroom is niet alleen een visitekaartje, maar ook een krachtig verkoopinstrument.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.

Waarom een 360 Graden Fotostudio?

Met de 360 graden Fotostudio van Auto Fotostudio maak je niet alleen hoogwaardige, professionele foto’s, maar ook indrukwekkende 360º beelden. Binnen slechts 3 minuten kun je een complete fotosessie van een auto afronden. Dit betekent dat je in een mum van tijd een visueel aantrekkelijke en informatieve presentatie online hebt staan, wat de doorstroom versnelt en meer tijd vrijmaakt voor persoonlijke aandacht in je fysieke showroom.

Voordelen van 360 Graden Fotografie

  • Betere Beleving: Klanten kunnen de auto van alle kanten bekijken alsof ze er zelf omheen lopen. Dit verhoogt de betrokkenheid en het vertrouwen in het voertuig.
  • Snellere Verkoop: Dankzij de korte tijd die nodig is om de foto’s te maken, kun je sneller nieuwe auto’s aan je online showroom toevoegen. Dit betekent minder stilstand en een hogere omloopsnelheid.
  • Professionele Uitstraling: Hoogwaardige foto’s en 360 graden beelden geven je online showroom een professionele uitstraling, wat bijdraagt aan een positieve merkbeleving en klantvertrouwen.

Eenvoudig en Efficiënt

Onze 360 graden fotostudio is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Of je nu een ervaren fotograaf bent of nieuw in de wereld van autoverkoop, je kunt direct aan de slag met het maken van perfecte 360 graden foto’s. De gebruiksvriendelijke interface en snelle verwerking zorgen ervoor dat je in slechts enkele minuten per auto klaar bent, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Meer Tijd voor Klanten

Dankzij de efficiëntie van onze 360 graden fotostudio, houd je meer tijd over voor waar het echt om draait: je klanten. Terwijl je online showroom de aandacht trekt en potentiële kopers overtuigt, kun jij je richten op persoonlijke service en advies in je fysieke showroom. Het fotograferen van auto’s in een 360 graden fotostudio gebeurt namelijk bijna onbemand. Alleen de interieurfoto’s en detailfoto’s moeten worden gemaakt, de auto zelf wordt automatisch rondom gefotografeerd!

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.

Fotostudio 360 graden

Jouw auto's binnen 3 minuten rondom op de foto

Minder tijdsverlies = meer omzet

Professionele foto's

Online kijkers worden kopers

Eenvoudige bediening

Iedereen kan professionele foto's maken

Industriële kwaliteit voor de voordeligste prijs

2 jaar garantie

draaischijf auto review

“Jaarlijks verhandelen we circa 5000 voertuigen, hierdoor is een draaiplateau voor ons een ideaal middel om tijd te besparen. Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders van draaischijven maar Auto Fotostudio sprong er wat ons betreft op twee punten uit.

Kwaliteit en prijs.

Het volledige draaiplateau is van metaal gemaakt en de prijs is zeer concurrerend. Daarnaast was voor ons de inbouwhoogte erg belangrijk. Uiteindelijk hebben we door Auto Fotostudio een studio en draaiplateau op maat laten maken. We zijn er erg blij mee en we hebben de monteurs als bedankje een lekkere fles Friese Berenburg meegegeven!”

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Hulp of advies nodig?