Portfolio

Onze producten worden gebruikt door een brede range aan auto- en motorfiets bedrijven. Van kleine zelfstandige tot grote dealer holding. 

Wij leveren passend maatwerk voor ieder bedrijf!

Motorzaken

Van kleine tot grote bedrijven,
wij helpen het fotografieproces
versnellen

autobedrijven

Van zelfstandige "om de hoek"
tot grote dealerbedrijven.

dienstverleners

Toeleveranciers en dienstverleners
in de automotive sector

Achtergrond

Welkom bij Autofotostudio.com, waar passie voor fotografie, productontwikkeling en innovatie samenkomen! Onze reis begon na het afsluiten van een eerdere onderneming, FotoProto. Wat ooit in 2016 begon als een bescheiden project met draaischijven van maximaal 1,5 meter doorsnede, groeide uit tot het vervaardigen van draaischijven voor auto’s met een indrukwekkende 5 meter doorsnede in 2020.

Met trots kunnen we zeggen dat we de lat steeds hoger hebben gelegd en onze capaciteiten hebben uitgebreid, dankzij het toegewijde team en onze gewaardeerde klanten. In 2021 is met de naam FotoProto een samenwerking gestart om de verkopen een boost te geven. Hoewel deze samenwerking uiteindelijk eindigde door verschillen van inzicht, kijken we terug op de positieve ervaringen en leermomenten die het met zich meebracht.

Op deze pagina delen we daarom graag een overzicht van onze uitgebreide mogelijkheden en een glimp van de prachtige projecten die we de afgelopen jaren hebben mogen realiseren voor onze opdrachtgevers. Bij Autofotostudio.com staan we klaar om samen met jou unieke en doeltreffende fotografieoplossingen te creëren, omdat jouw visie onze inspiratie is.

Harley-Davidson

HD-AmRo
Amsterdam: 2,75 meter draaiplateau
Rotterdam: 3,00 meter draaiplateau

Auto Scheers

Autobedrijf Scheers
Bouwpakket: 5 meter draaiplateau

Draaischijf voor auto's

RTO Autoservice

RTO Stadskanaal
5 meter draaiplateau, inclusief podium rondom

Ligier store Doesburg

Bij het Ligier Experience Center wordt gebruik gemaakt van een 3 meter draaiplateau

Auto lease twente

4 nagenoeg dezelfde fotostudio’s,
met 5 meter draaiplateau, inclusief tapijt rondom

Motorplaza heerenveen

2,5 meter draaiplateau geïntegreerd in de betonvloer

Selling motorbikes

2,5 meter draaischijf met aangepast podium en tapijt

Oplossingen

Naast het korte overzicht hierboven hebben we natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om voor jou de beste oplossing te creëren. Neem daarom gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. 

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.