HArley-Davidson

2 locaties

Ron de Graaf van Harley-Davidson Rotterdam en Harley-Davidson Amsterdam heeft geinvesteerd in twee motorfiets draaischijven. In Rotterdam staat de draaischijf op de grond maar in Amsterdam staat deze op een lift. 

De draaischijven zijn uitgerust met zowel afstandsbediening als met drukknopbediening. Op de bedieningszuil kan de snelheid geregeld worden. Ook kan de draairichting linksom en rechtsom ingesteld worden. Hierdoor kunnen motorfietsen binnen 2 minuten gefotografeerd worden!

Ook op zoek naar een fotostudio?

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.