Auto Draaischijf bij Liewes Roden

Autobedrijf Liewes in Roden is een familiebedrijf zoals je die vandaag de dag zelden nog ziet. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in 1924 door de overgrootvader van Hendrik Liewes, de huidige mede-eigenaar. Dit maakt Liewes tot een uniek familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Door de jaren heen heeft het bedrijf vele veranderingen doorgemaakt, inclusief drie generaties van vader op zoon(s) overdrachten. Innovatie heeft altijd een belangrijke rol gespeeld bij Liewes, maar ondanks de vele veranderingen zijn er enkele cruciale zaken onveranderd gebleven.

Kwaliteit en betrokkenheid zijn de kernwaarden van Liewes, en dat zal altijd zo blijven. Bij Liewes Roden kennen ze hun klanten bij naam, niet bij hun kenteken. Klanten die eenmaal een auto, nieuw of gebruikt, bij Liewes hebben gekocht, raden het bedrijf aan bij familie, vrienden en kennissen. Voor ons is het dan ook een enorme eer dat wij aan Liewes een autodraaischijf mochten leveren.

5 Meter Draaischijf

Voor bedrijven die zich specialiseren in de in- en verkoop van auto’s biedt een draaischijf van 5 meter een uitstekende oplossing. Met onze autodraaischijf kunnen auto’s binnen vijf minuten volledig gefotografeerd worden, inclusief het op- en afrijden! Een volledige rotatie op maximale snelheid duurt slechts drie minuten.

Wij leveren de draaischijf in diverse uitvoeringen, waarbij de beweging kan worden gesynchroniseerd met een fotocamera. Hierdoor kunnen automatisch foto’s worden gemaakt van de ronddraaiende auto. Onze autodraaischijf werkt ook perfect samen met SpinCar®, een applicatie waarmee 360 graden “spins” gemaakt kunnen worden. Autobedrijf Liewes maakt gebruik van deze combinatie, waardoor ze in slechts drie minuten een auto rondom kunnen fotograferen en tegelijkertijd een 360-graden spin kunnen maken.

Dankzij deze technologie kunnen online bezoekers, waar ze zich ook bevinden, de auto digitaal van alle kanten bekijken. Door eenvoudigweg met de muis naar links of rechts te bewegen, draait de auto op het scherm mee. Dit biedt een groot voordeel voor zowel toekomstige kopers als verkopers.