Motorplaza Heerenveen

geintegreerd

Tijdens de nieuwbouw van het bedrijfspand van Motorplaza Heerenveen was er natuurlijk veel vrijheid qua ontwerp. Daarom is er voor gekozen om de draaischijf in de vloer te integreren. De ruimte waar de draaischijf zou komen is enkele centimeters lager afgewerkt. Na het plaatsen van de draaischijf is de ruimte er omheen vol gestort met beton. 

De ring rondom de draaischijf is gemaakt van gewalst RVS. Dit zorgt voor een stevige en corrosievrije, aansluiting van de omliggende betonvloer op de draaischijf. 

Ook op zoek naar een fotostudio?

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.