RTO autoservice

Draaischijf in podium

Bij RTO in Stadskanaal is een draaischijf op de vloer geplaatst. Onze draaischijven worden meestal op de vloer geplaatst, maar bij RTO is de draaischijf omringd door een podium. Hierdoor lijkt het alsof de draaischijf in de vloer geïntegreerd is. Door de zeer beperkte dikte van onze draaiplateaus is het podium rondom relatief eenvoudig gerealiseerd.  

De motorunit steekt enkele centimeters uit boven het podium. Hier heb je overigens geen last van want de auto staat er voor tijdens het fotograferen!

Ook op zoek naar een fotostudio?

De Missie van AutoFotostudio.com is om professionele fotostudio’s voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.

Bekijk onze shop

Bekijk onze shop

Auto Fotostudio levert alles wat je nodig hebt om je voorraad goed en professioneel te kunnen fotograferen. Hiervoor hebben we diverse producten geselecteerd. Daarnaast hebben we pakketten samengesteld zodat je niet verder hoeft te zoeken en in één keer klaar bent.